Cinc maneres de reutilitzar la pell de taronja, sempre que mengem una deliciosa taronja, traiem la pell y la tirem a les escombraries sense pensar que podria ser d’utilitat. A La Masia de Martins us ensenyarem a, com treure el màxim rendiment a la taronja, us asseguro que després de llegir aquest post, més d’un s’ho pensarà dos cops abans de tirar la pell de les taronjes que consumeix.

La taronja té més utilitats de les que podries imaginar, en anteriors ocasions, hem vist, l’elaboració del sabó de taronja amb oli d’oliva extra verge, també hem vist el procés d’elaboració de la colònia en aroma a mandarina. Avui ens centrarem sobretot, en la pell d’aquesta fruita deliciosa i aromàtica.

Desde menjadors per a ocells, fins a desodorant per a sabatilles, la taronja ens proporciona un ampli ventall de possibilitats, n’he posat cinc, però en realitat, són infinites les opcions que tenim a l’hora de reutilitzar la pell de taronja.

A La Masia de Martins ho hem fet en taronjes de les Terres de l’Ebre, t’atreveixes a provar-ho?

5 maneres de reutilitzar la pell de taronja

A La Masia de Martins, estem compromesos en la sostenibilitat i la cura amb el medi ambient, per això, si us ve al cap alguna altra manera de reutilitzar la pell de taronja, fes-nos-ho saber! Si ens envies les teves idees, farem una altra publicació en les idees de tots els lectors.

Visita la nostra pàgina de Facebook per conèixer les últimes novetats de La Masia de Martins.

Per últim, per realitzar qualsevol tipus de consulta, contactans!