Qui som

Cuidem les teves mandarines per oferir-te el millor sabor del camp

On les muntanyes abracen les mandarines

El producte més fresc del mercat. Amb només 1 click: de l’arbre a la taula. Quan ens fas la comanda, collim la teva fruita individualment i te l’enviem directament a la teua taula. Ho pots seguir per la web instal·lada a la finca.

A la Masia Martins ens preocupem per tu, treballem durant tot l’any per portar a casa teva les mandarines de la Vall de l’Ebre, declarada Reserva de la Biosfera per part de la UNESCO.

Testimoni de producte acabat de collir : En cada comanda s’enviarà una petita branca del mateix arbre on s’ha collit la fruita com a garantia de frescor. Directe del camp a casa teua sense cap tipus de tractament postcollita. Rapidesa i frescura son els nostres garants de qualitat.

Fruita directa de l’arbre: podràs trobar diferents calibres en una mateixa comanda. No generem malversació d’aliments. Fruits recollits en el moment òptim de la seva maduració triats un a un per tal que arribi a la seva taula un producte de màxima qualitat: més suc, més dolç, més vitamines i un sabor exquisit.

Tota la fruita està certificada amb Globalgap: una garantia que els aliments compleixen els nivells establerts de qualitat i seguretat, i que s’han elaborat seguint criteris de sostenibilitat, respectant la seguretat, higiene i benestar dels treballadors i el medi ambient.