La Masia de Martins dóna inici a la temporada 2020/2021, un any més plens de ganes i il·lusió, amb l’objectiu de seguir portant cítrics de proximitat i qualitat als nostres clients.inici de temporada

Les nostres clementines son cultivades a la vall de l’Ebre, concretament a les Terres de l’Ebre, zona on la tradició agrària és molt gran i on cultivar taronges i clementines, resulta molt adient per les condicions que presenta l’ecosistema. Totes les nostres clementines són de proximitat i cultivades de forma natural per conservar la seva essència i aconseguir un producte amb la màxima qualitat possible, tots els nostres cítrics es cullen en el seu moment òptim de maduració, sense utilitzar productes químics, tractaments post collitacàmeres frigorífiques ni qualsevol producte o mètode que avança la seva maduració de forma artificial.

Quin es el resutat de combinar un terreny ideal i cítrics cultivats de forma sostenible? Fruita de qualitat amb tot el seu gust, propietats i característiques naturals. Totes les taronges i clementines son diferents, no n’hi ha dos d’iguals, en una comanda pots trobar diferents calibres i petites imperfeccions a la closca del fruit degut a alguna situació meteorològica o factor extern que es pot donar, però totes tenen una cosa en comú: El gust original d’una clementina i l’aroma que desprenen a l’agafar-les, pelar-les i menjar-les.

Per aquests motius i molts més, estem orgullosos de començar una nova temporada i us invitem a acompanyar-nos un any més.

Visita la nostra pàgina de Facebook per conèixer les últimes novetats de La Masia de Martins.

Per últim, per realitzar qualsevol tipus de consulta, contactans!